Nieuw logo Scholengroep Holland

Nieuw logo Scholengroep Holland

04 Apr

Vanaf maandag 4 april zijn het logo, de huisstijl en de websites van Scholengroep Holland vernieuwd. Het bestuur heeft ervoor gekozen om deze te herzien en op te frissen. Er is het afgelopen jaar hard gewerkt aan de nieuwe uitstraling voor Scholengroep Holland en haar scholen die past bij het verhaal dat zij willen uitdragen. 

Logo en Huisstijl
De scholen van Scholengroep Holland laten kinderen groeien. Dit moest tot uiting komen in een nieuw, passend logo. Daarom is er in het logo een boom zichtbaar, die symbool staat voor de groei die kinderen maken in hun basisschooltijd. Daarnaast komt de 'O' van openbaar onderwijs duidelijk naar voren. Ook de huisstijl is onderworpen aan een metamorfose. Kleuren en vormen uit het logo zijn hierin meegenomen, waardoor het geheel eenheid uitstraalt. 

Websites
Om aan verder te gaan met de nieuwe uitstraling, zijn ook alle websites vernieuwd. Zo is het verhaal van Scholengroep Holland en haar dertien scholen weer up-to-date. De website is voorzien van de juiste en actuele informatie, nieuwe foto’s en alle overige benodigde documenten en tools. Ook is er aandacht besteed aan de overzichtelijkheid van alle site. De toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van de sites zijn hierdoor verbeterd. 

De komende maanden zullen de websites van de individuele scholen ook worden hernieuwd.