Vernieuwde werken-bij omgeving

  Vernieuwde werken-bij omgeving

  04 Apr

  Naast de nieuwe algemene website van Scholengroep Holland is nu ook de nieuwe “Werken bij Scholengroep Holland”- website gelanceerd. Op deze website vinden al onze toekomstige medewerkers informatie over het werken op ons stafbureau of één van onze dertien scholen. 

  Op deze nieuwe website vind je alle vacatures van Scholengroep Holland en haar dertien scholen. Daarnaast kun je er ook terecht als je meer informatie wilt over het een eventuele stage op een van onze scholen of wanneer je wil starten aan een zij-instroom-traject. 

  Aandacht voor de mensen die bij ons werken
  De kracht van Scholengroep Holland zit in de mensen die bij ons werken. Daarom is het juist zo belangrijk dat mensen die bij ons werken aan het woord komen. Hierdoor krijg je een nog beter idee van hoe het is om bij ons aan de slag te gaan. Je leest wat het werken bij Scholengroep Holland zo bijzonder maakt en hoe onze collega’s dat ervaren. 

  Bij ons komen verhalen samen
  Er ontstaan op scholen natuurlijk mooie verhalen. Elke school heeft een eigen verhaal, maar zeker ook elk kind en elke collega. Iedere school heeft dan ook zijn eigen identiteit. Op de nieuwe website zijn daarom ook vriendenboekjes te vinden van onze scholen. Zo krijg je een goed beeld van hoe het is om op een bepaalde school te werken. 

  Hoe kun jij blijven leren?
  In het onderwijs zijn we er natuurlijk om kinderen te laten leren en ontwikkelen. Wij vinden het echter ook belangrijk om onze collega’s de kans te geven om zich te blijven ontwikkelen. Ook hierover vind je informatie op de nieuwe website.

  Ben jij benieuwd hoe het is om te werken bij Scholengroep Holland? Kijk dan snel op: www.werkenbijscholengroepholland.nl