Een geslaagde SGH-Onderwijsdag 2022!

  Een geslaagde SGH-Onderwijsdag 2022!

  05 Apr

  Na twee lange jaren waarin elkaar ontmoeten alleen online mogelijk was, was het dit jaar eindelijk weer mogelijk om met alle 350 collega’s fysiek bij elkaar te komen op de SGH Onderwijsdag. Deze keer gold Stadion De Kuip als het decor van deze dag, die tegelijkertijd als een soort reünie aanvoelde.

  Gedurende de dag werden door het hele Feyenoord-stadion interessante en leuke workshops georganiseerd: van de manier waarop kinderen leren, tot omgaan met anderstalige kinderen in de klas, tot muziek! Op unieke locaties als de spelerstunnel en de kleedkamers werden de leerkrachten en collega’s uitgedaagd om het onderwijs vanuit nieuwe invalshoeken te bekijken en inspiratie op te doen.

  5690291a-1cc4-4b2c-b740-0a41bd4b1c5c.jpg

  Als klap op de vuurpijl werd op het einde van de dag het geheel nieuwe Scholengroep Holland-logo onthuld, samen met de nieuwe website. Met deze mooie, frisse nieuwe uitstraling is Scholengroep Holland klaar om ook in de toekomst samen met haar 13 scholen te zorgen voor eerlijke kansen voor ieder kind.

  De dag werd afgesloten met een humoristische, interactieve show van De Speld LIVE, waarna er nog de mogelijkheid was om onder het genot van een borrel na te praten. Een inspirerende, leerzame maar ook vooral gezellige dag! Fijn om elkaar na twee jaar weer te kunnen ontmoeten!

  0bc96976-ba7e-4121-a2e4-e4e97627725b.jpg