Anne Frankschool

  Anne Frankschool

  Anne Frankschool

  Welkom op de Anne Frankschool!

  Samen met je kind ben je van harte welkom op de Anne Frankschool in Bleiswijk. Onder het motto ‘Anne Frankschool: waar ieder(s) talent een toekomst vindt’ willen we goed onderwijs bieden voor alle kinderen uit de omgeving. De Anne Frankschool is de enige openbare basisschool van Bleiswijk. De school zit in een gebouw uit 2008 aan de zuidkant van het dorp. De school is van alle kanten goed bereikbaar. Dit kan zowel te voet als met de fiets en auto. De Anne Frankschool is een echte dorpsschool en staat open voor alle kinderen voor wie we de passende zorg kunnen bieden.

  Contact

  Lijsterlaan 8 2665 TK  Bleiswijk
  info@annefrankschool.nl 010-5299440 Bezoek website

  "Toekomstgericht uitdagend onderwijs voor elk kind"

  Het team werkt continu aan de inhoudelijke vormgeving van de school. Hierbij staat voorop dat de kinderen met plezier naar school komen. Zo vinden wij dat alle kinderen in een rijke leeromgeving uitgedaagd moeten worden om zich vaardigheden eigen te maken, kennis op te doen en tot optimale prestaties te komen. Kinderen worden door ons toekomstgerichte onderwijs voorbereid op hun latere zelfstandige plek in de maatschappij.

  Vanuit de eigen motivatie – kinderen zijn van nature nieuwsgierig – moeten kinderen in staat worden gesteld in een veilige, uitdagende leeromgeving aan een ononderbroken ontwikkeling te werken. Kinderen moeten daarbij op onze school de ruimte krijgen om zelfstandig aan de slag te gaan en verantwoordelijkheid te nemen voor het eigen leren. Zij werken daarbij samen met andere kinderen en voelen zich ook gezamenlijk betrokken bij de school.

  Door het team wordt op een open manier met kinderen gecommuniceerd. Kinderen krijgen de waardering die zij verdienen. Niet alleen waar het gaat om hun prestaties, maar ook voor hun creativiteit en vindingrijkheid. De kwaliteit van de school wordt bepaald door hoe de school kinderen weet uit te dagen. Daarbij stellen we hoge eisen aan de kinderen en aan onszelf.

  De Anne Frankschool is ook een school waar ouders zich betrokken voelen bij het leren van hun kind. We vinden het erg belangrijk dat ouders en leerkrachten elkaar aanvullen in de ontwikkeling van de kind(eren). Daarnaast kun je helpen bij de activiteiten die plaatsvinden en de toekomstplannen. Daarom willen wij als school graag een goed contact en een open communicatie hebben met jou als ouder. Wil je iets weten of wil je iets doen voor de school? Neem dan contact met ons op.