IXIEJE

  IXIEJE

  IXIEJE

  OBS IXIEJE

  Onze visie, belofte voor de toekomst: Als je goede wortels krijgt, kun je heel mooi groeien. Ieder mens heeft wortels. Die zijn in de loop van het leven gevormd. Door je ouder(s), je familie, je vrienden. En voor een belangrijk deel ook door je basisschool. Daar ga je heen in de fase van je leven dat je heel sterk wordt gevormd. Bij onze leerkrachten is het bewustzijn daarvan groot. Heel groot. Wij beseffen hoe essentieel het is dat je van je 4e tot je 12e levensjaar zoveel mogelijk goeds en moois meekrijgt. Van ons. Daarom zetten wij ons helemaal in om het allerbeste voor jou voor elkaar te krijgen. 

  Contact

  Oudersvrucht 1 2841 LN Moordrecht
  info@ixieje.nu 0182372406 Bezoek website

  “Een basisschool als geen andere. Dat is IXIEJE.”

  We kiezen lesmethodes waarvan we weten dat ze heel goed werken. We hebben veel aandacht voor samen werken en samen leren. Van jou als leerling, van ons als team en van de school als geheel. Wij willen dat jij je kunt vormen als mens, hoe jong je ook bent. Daarvoor is allereerst nodig dat wij in jou geloven en jij in ons. Hoe sterker dat is, hoe meer zelfvertrouwen, zelfinzicht, trots en eigen(wijs)heid je kunt ontwikkelen. Dat zijn je wortels. En als die sterk zijn kun je heel mooi groeien. Dat hebben we al vaak gezien en dat willen we blijven zien. Nu en in de toekomst. Dat kun je ook lezen in ons motto dat je uitnodigt om te ontdekken wie jij bent en wat het leven je te bieden heeft: Groei maar, ontdek maar.

  Onze kernwaarden:
  Lef, kostbaar, ontdekkingsreis, jezelf zijn, verrijken

  In onze openbare school weerspiegelt zich de omgeving waarvan onze school deel uitmaakt. Er is ruimte voor cultuur en overtuiging van ieder kind. Door kinderen kennis te laten maken met de levensbeschouwing en cultuur van anderen leren zij de meerwaarde van diversiteit ontdekken; IXIEJE. Kinderen worden zich bewust van hun eigen identiteit en bereiden zich tegelijkertijd voor op de pluriforme samenleving. IXIEJE heeft haar nieuwe naam vanaf 1 augustus 2018 gekregen als opvolger van ‘de Achtbaan’.

  Je leest meer op onze website en in onze schoolgids. Een bezoek aan onze school geeft je een echt beeld van obs IXIEJE, we nodigen je van harte uit.