Vuurvogel

  Vuurvogel

  Vuurvogel

  Openbare Basisschool De Vuurvogel

  OBS Vuurvogel is een veilige en ambitieuze school die de leerlingen een gedegen basis (kennis) biedt en hen samen leert leren. Zo kunnen leerlingen optimaal hun eigen talenten ontwikkelen en betekenisvol zijn voor de ander en hun omgeving. Onze school biedt en respecteert de meerwaarde van verscheidenheid. Dit geldt voor onze leerlingen, ons personeel en onze ouders. Wij vinden het vanzelfsprekend dat iedereen elkaar accepteert en respectvol met elkaar en met de omgeving omgaat.

  Contact

  De Zilverspar 14 2661 AP Bergschenhoek
  directie@obsvuurvogel.nl 0105214161 Bezoek website

  “Vertrouwd Vernieuwend Voor iedereen!”

  Onze school biedt en respecteert de meerwaarde van verscheidenheid. Dit geldt voor onze leerlingen, ons personeel en onze ouders. Wij vinden het vanzelfsprekend dat iedereen elkaar accepteert en respectvol met elkaar en met de omgeving omgaat.

  Iedereen doet mee!
  Wij willen graag dat alle kinderen veel leren. Dat elk kind elke dag met plezier naar school komt. Dat elk kind alle kansen krijgt die bij de eigen ontwikkeling passen. Iedereen doet mee!

  Voor een goed leerproces is een veilige leeromgeving nodig. Op onze kleinschalige school bieden we structuur, veiligheid en regelmaat. We besteden veel aandacht aan elkaar en aan de sfeer.

  De leerlingen van nu zijn de wereldburgers van straks! We willen jouw kinderen goed voorbereiden op de moderne wereld die voortdurend verandert. Dat zie je aan de organisatie, de leermiddelen, kennis, vaardigheden en vooral de mindset om te leren voor het leven. We willen ook dat de leerkrachten leren. Elke dag weer. Van een leerkracht die zelf leert, leren kinderen nog het meest!

  Op obs Vuurvogel is iedereen gelijkwaardig, ongeacht levensovertuiging, afkomst of intellect.

  Vertrouwd, vernieuwend, voor iedereen.